Monday, 30 May 2011

Hari Belia 2011.Putrajaya. 27-29Mei2011

Puncak Alam ----> Shah Alam ---> KLSentral ----> Putrajaya Sentral -----> Tapak Himpunan Sejuta Belia (Presint 2) ---->  Putrajaya Sentral -----> KLSentral ----> Shah Alam ---> Puncak Alam.


haaaa.... itulah dia perjalanan ak sebagai perantau untuk sampai ke Putrajaya...


Tapi xpela... Walau macam2 orang cakap pasal event nie, sebenarnya diaorg 


jeles sebab xdapat pergi kan.. betul x? gua x kisah la beb !


nie kat dalam url.. eh silap, erl klia transit.. hahaha.. mahal weh tiket dia.. tapi xpe, cepat dan selesa la...

 dah sampai Putrajaya Sentral, kami kena naik bas free ke tapak karnival..(sep duet kat sini)..

nie main stage dia, kat sini la nanti akan ada majlis perasmian...


sape penah tgk Ninja Warrior ??? nie la dia sedikit sebanyak pasal acara nie yg di buat khas kat Putrajaya... Tahniah kepada yg berjaya !

cuba teka nie sape? cuba korg tgk betul2? ni la ziana zain... sape yg minat dia ok la, sape yg tak minat tu, same je....

jgn la plak nanti ade yg kate konsert maksiat la ape la, padahal diaorg same je duk layan artis korea yg duk pakai seksi sana sini tiap2 malam kat laptop ! 
HUH !!!!!

najib. gmbar nie diambil tanpa zoom..

ok.. dah penat jalan2, pusing2 ape semua.. dah penat gler... punya la besar tapak karnival tu.... mmg peeeehhh! la.... hahaha...

jap, xkan balik jalan kaki kot??? x la... balik dengan cara yg sama kami datang...

Ni la sedikit sebanyak yg boleh ak kongsi.. byak lagi sebenrnya event dan 

pameran2 yg ada kat sana.. xlarat ak nak cite semuanya kat sini....

balik, tido la...

7 comments:

  1. mu xckp pong mg g sane...aku der laa..

    ReplyDelete
  2. bek tdo jek, jln jauh nti penat...hahha

    ReplyDelete
  3. khalis, bj akrab ag ke yg ko pki? :D

    ReplyDelete